Worrell Stables

Over Worrell Stables

Worrell Stables is opgericht in 2000 als een kleinschalige pensionstal te Woudrichem (Noord-Brabant) waarbij onder meer gezorgd wordt voor een verdere uitbreiding van de lijn van borough`s. Deze stamboeklijn is begonnen met Windsor Lady (stamboeknaam Wingelaartje (Gagxx-Linda)). Een afstammeling van de bekende, maar vroegtijdig overleden hengst Gagxx. Windsor Lady heeft voor vele nakomelingen gezorgd. Enige namen zijn Glenborough (v. Creool), Highborough (v. Daimler) en Jillborough (v. Elmshorn) (zie foto`s). De dochter van Windsor Lady, Farnborough (ZevensterxWingelaartje) heeft één merrieveulen (Millborough (WellingtonxFarnborough)) op de wereld gezet. Van haar is de nakomeling Eastborough (RoadsterxMillborough).

Van de merrie Virona (v. Gribaldi) zijn twee nakomelingen; Camacchio en Emilio (v.Rubinero). Emilio is naar Zweden verkocht.

Naast dat Worrell Stables zich richt op het fokken van paarden is het ook een pensionstal waar aandacht voor het paard/pony voorop staat en dan vooral rust voor paard/pony en ruiter. De dagelijkse verzorging wordt gedaan door Karin Worrell, mede-eigenaresse van Worrell Stables. Karin heeft diverse paarden in de sport uitgebracht en is al geruime tijd in de paardenbranche actief. De stallen worden elke dag door haar uitgemest, opgestrooid en ook het voeren van de paarden/pony`s komt voor rekening van Karin, zodat de ruiter zich kan richten op het rijden, longeren, etc. van zijn/haar paard/pony. Kortom een bedrijf met aandacht voor het paard/pony, waar de gevorderde maar ook de beginnende ruiter terecht kan.

Om een goede indruk te krijgen van de sfeer op stal bent u altijd van harte welkom om langs te komen. U kunt hiervoor ook telefonisch een afspraak maken via het telefoonnummer
06-22529679 (bij voorkeur te gebruiken) of 0183-301728.
(achteraanzicht Worrell Stables)